Затискачі для консервації
Затискач для фіксації кришки банки під час стерилізації м'яса
Затискач для фіксації кришки на банці при стерилізації тушонки
Затискач для фіксації кришки банки при стерилізації м'яса
Затискачі для консервації м'яса - простий пристрій,
що складається з двох алюмінієвих напівкілець, що з'єднуються пружинним дротом після надягання на банку з кришкою.
Виріб дуже простий у виробництві, що забезпечує високу якість затискачів для консервування. Внутрішній розмір обумовлений зовнішнім розміром стандартної жестяної кришки.
Усі виробники забезпечили повну відповідність розмірів затискачів розмірам кришки на банку. Єдиною відмінністю харківського затиску від пристрою для консервування м'яса виробництва Полтавського Автоагрегатного заводу є покриття пружини. Біля затиску полтавського заводу пружина нікельована, а харківського - воронена.