fbpx
         
                     Горячая линия  0-800-504-345  Городской номер 057-7510-345   Vodafone  099-1000-345
 
                         Kyivstar 098-1000-345      lifecell  093-1000-345         
facebook   
instagram   
twitter   

Часничници, часникодавки, часнодавки, преси для часнику

 

Сортування по назві ціні популярності новізні
(0)

Пластиковий прилад для подрібнення продуктів

від 10.00 грн.
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 15.00 грн.
(1)

Прес для подрібнення часнику

від 15.50 грн.
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 19.50 грн.
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 21.00 грн.
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 24.00 грн.
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 18.50 грн.
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 17.70 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 9.50 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 8.80 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 22.00 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 19.00 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 25.00 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 11.00 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 28.00 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 9.90 грн.
Немає в наявності
(0)

Прес для подрібнення часнику

від 8.50 грн.
Немає в наявності

Потрібно купити прес для часнику?

Часник входить до складу багатьох страв, але найпроблемнішим моментом можна вважати запах, що залишається на руках після його подрібнення, тому найбільш розумним способом якісно подрібнити часник - видавити його за допомогою часнику.

Переваги використання часнику:

  • немає прямого контакту рук із часниковим соком
  • швидкість подрібнення
  • можливість подрібнення як свіжого, так і злегка підсохлого часнику
  • часник при проходженні через отвори стає однорідною кашоподібною масою
  • можна видавлювати прямо в каструлю або на блюдо, зберігаючи поверхню кухонного столу від зайвих запахів

На ринку представлено безліч варіантів часник, закордонні виробники підкорюють красою та дизайном, але заплатити значну суму за красу і не використовувати непрактичний, але гарний пристрій буде прикро. Перевіреним варіантом можна вважати моделі, які лежали в кухонних столах наших мам та бабусь. Під час розвиненого соціалізму ніхто не переживав на рахунок перевитрати металу та зручності використання, тому вироби радянських заводів відрізнялися великою вагою і вимагали значної сили видавлюючого. 

Конструкція часнику:

Чеснокодавилка може складатися з двох або більше складових частин, але незмінним принципом залишається продавлювання зубчика часнику через отвори за допомогою поршня. Останнім часом на нижній частині поршня виробники почали розміщувати шипи, що допомагають зменшити зусилля, що додається до ручок.

Слід зазначити, що спочатку покупці думали, що дані шипи призначені для прочистки отворів, оскільки вони розташовані відповідно до отворів у дні чаші. На ручках часникодавки виробники розміщують пристосування для виймання кісточок та горіхоколи, але вони не підходять для постійного використання.

 

Меню
  • logo
  • Горячая лінія 0 800  504  345
  • 057 7510 345
  • МТС 099 1000 345
  • Київстар 098 1000 345
  • Лайф 093 1000 345
Категории