М'ясорубка харківська МА-С - Пристрій для приготування м'ясного та рибного фаршу
Основне призначення м'ясорубки - подрібнення м'яса чи риби, також можна подрібнювати інші продукти, роблячи пюре чи соки з овочів та фруктів, локшину чи спагетті.
Матеріал м'ясорубки – алюміній. Комплект постачання складається з корпусу, шнека, ножа, решітки та ручки. Перед першим використанням м'ясорубки слід виконати такі дії: розібрати, витерти сухою ганчіркою від олії, вимити в гарячій воді, просушити деталі м'ясорубки та можна користуватися.
М'ясорубка упаковується в пакет.
Similar
Пристрій для приготування м'ясного та рибного фаршу
від 250.00 грн.
|
Механічна м'ясорубка Полтавського Автоагрегатного заводу
від 290.00 грн.
|
Алюмінієва механічна м'ясорубка з художнім розписом
від 210.00 грн.
|
Відгук